1
Услуга
2
Датум и Време
3
Ваши податоци
Локација Промедика Офталмологија Промени
Промедика Офталмологија
Изберете услуга
Онлајн

Онлајн консултација

15 мин. , 1000 MKD , Начин на плаќање: Онлајн со картичка
 
ОПЕРАЦИИ
DIJAGNOSTIKA

СУБСПЕЦИЈАЛИСТИЧКИ ПРЕГЛЕД

30 мин. , 1900 MKD
Рефракција,одредување видна острина,мерење на очен притисок преглед на преден сегмент на очите и преглед на заден сегмент на очите  
Овозможено од BookWisely.com