Ве молиме изберете локација

Промедика Офталмологија

Ул. Св. Кирил и Методиј бр.50 п.фах 122 1000 Скопје

Систина офталмологија - Скопје

ул. Скупи бр.5А, влез Б, 1000 Скопје

Систина офталмологија - Битола

ул. Никола Тесла бр.158, 7000 Битола

Систина офталмологија - Тетово

бул. Видое Смилевски Бато бр.1-1/7 (Блок 70 до бул. Индустриска), 1200 Тетово

Систина офталмологија - Куманово

бул. Македонска ударна бригада 1/3, 1300 Куманово
Овозможено од BookWisely.com